ÉPÜLETTERVEZÉS - MŰSZAKI VEZETÉS -  ÉRTÉKBECSLÉS

Bemutatkozás    

 

Cégünk tapasztalata az, hogy egy közvetlen beszélgetés alkalmával hamarabb találjuk meg ügyfeleink számára a legjobb megoldást, mintha csupán e-mailen keresztül egyeztetnénk. Személyes találkozónk alkalmával először tisztázzuk a célokat, megbeszéljük a fontosabb részleteket. Ha már megvannak az elképzelések, a beszélgetés során közösen gondoljuk át, hogy hogyan valósíthatóak meg a gyakorlatban.

 

Több éves tapasztalatunk biztosítja Önnek, hogy külső szemlélőként is van rálátásunk a különféle kivitelezésekre, illetve arra, hogy milyen megoldások működnek a legjobban a valóságban.

 

Magunkról   

 

Design és enteriőr

 

22 éve lakberendezéssel foglalkozunk, naprakész információkkal rendelkezünk a textilek és belsőépítészeti anyagok ismeretében.

Textiltervezőként végeztem 1999-ben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Textil Tanszékén, ezt követően lakberendezőként és tervezőként folyamatosan dolgozom együtt belsőépítészekkel, lakberendezőkkel és kivitelezőkkel egyaránt.

 

Munkáim során készítek látványterveket, kézi rajzokat és egyedi tervezésű textileket, applikációkat lakásokba, családi házakba, éttermekbe, panziókba… Nagyobb textilkereskedelmi és design stúdiókkal együtt dolgozva lehetőségem volt a szakma elmélyülését gyakorolva szélesebb körű tapasztalatokat szerezni a lakberendezés területén.

 

Több alkalommal készítettem több szintes szállodáknak árajánlatokat és vezettem végig a belsőépítészeti munkálatok során szőnyegezési, tapétázási és függönyözési elképzeléseket, a tervek kivitelezését és különféle projekteket. A kreativitás és a csapatmunka révén került megvalósításra a belső tér végleges formájának kialakítása. Asztalosok, textiles cégek, valamint tapasztalt szakemberek együttesen vettek részt a munka megtervezésében és a kivitelezésben.

 

Célunk, amit az ügyfeleknek prezentálunk:  Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől a kivitelezésig.

 

Ügyfeleink igényei alapján felmérjük az ingatlan adottságát, környezetét, megismerve a megrendelő stílusát és elvárásait, közösen kerülnek kiválasztásra a színek, formák, burkolatok, bútorok, textilek, berendezési tárgyak, melyek a látványtervezés folyamán válnak láthatóvá a belső tér kialakításában.

 

Szakmai ismeretet igénylő szakemberekkel együtt, folyamatos odafigyelés mellett kerülnek megvalósításra a megálmodott elképzelések az elkészült tervek alapján az anyagbeszerzéstől a komplett kivitelezésig, mely egységes, egyedi, harmonikus enteriőrt hoz létre.

 

Budapesten és Érden ingyenes felmérési lehetőséget nyújtunk ügyfeleinknek, és az első konzultációval meg tudjuk beszélni az esetleges felújításra szánt belső terek kialakítását, anyagszükségleteit.

 

Ezt követően egyedi árajánlat alapján lehetőség van anyagválogatásra és a megtervezésre, hogy milyen karnisok, függönyök, tapéták és padlószőnyegek, bútorok vagy egyéb más belsőépítészeti elemek kerüljenek  a kivitelezési munkafolyamatokba.

 

Ha bármiben segítségére  lehetünk  otthona, ingatlana belső tereinek felújítási terveinek elkészítésében,  teljeskörű kivitelezési munkálataink révén az elképzeléstől  a megvalósításig végezzük munkánkat (felmérés, anyagválogatás, tervrajzkészítés, látványtervek készítése, árajánlat készítés, anyagbeszerzés, tapétázás, karnisszerelés, függönyözés, a kivitelezési munkák folyamatának ellenőrzése és a teljes kivitelezés kész átadása).

 

Bemutatótermünk    

 

Exkluzív bemutatótermünkben sok belsőépítészeti és lakberendezésben használatos anyag forgalmazásával foglalkozunk, valamint szemléltetünk is néhány kivitelezési opciót, mint lehetőséget:

 

Lakástextilek: (Harlequin, Casamance, Kobe, Hookedonwalls, Warwick, Wind, Fuggerhaus, IFI, Camango, PT, Wohntex, Evo, Haag márkák mintasálak alapján - rendelés útján)

 

Világítás: (Molecz fény, Manooi-val kötött megállapodásunk alapján forgalmazói vagyunk a kristálycsillároknak, amiket felmérés alapján nálunk is lehetőség van kiválasztani katalógusból, ezen túlmenően LED szalaggal kialakított pozitív és negatív lépcsőztetésű rejtett világítások kilakítására és betervezésére széles paletta létezik, ugyanakkor gipszkartonból kialakított szigetek megvalósítása is lehetséges, melyre mostanában nagyon nagy igény mutatkozik, de különféle lábazati megvilágítások és egyéb mennyezeti hangulatmegvilágítások és spot lámpákkal megvilágított fénytechnikai megoldások is helyet kapnak az eneriőrök kialakítása során)

 

Burkolatok: (Sicis mozaik forgalmazása, mely katalógus alapján szintén lehetőség van ezek kiválasztására)

 

Díszítőelemek: (Orac decor forgalmazása, ami kül- és beltérre egyaránt alkalmazható, betervezhető)

 

Tapéta: (Khróma, Harlequin, Casamance, Rasch, Covers, Hookedonwalls, Arte márkák forgalmazása tapétakönyvek alapján)

 

Asztalos munkák: (Egyedi bútortervezés és kivitelezés, kisbútorok gyártása, faragott fa bútor, kárpitozott szófa, kárpitozott székek felújítása, készítése, kárpitozás, és otthonukban kárpittisztításra is leheőség van)

 

Belsőépítészeti kivitelezés: (tervezések megvalósítása, generálkivitelezés, lakásfelújítás igény szerint, villanyszerelés, mennyezeti, lábazati, oldalfali rejtett világítás kialakítása gipszkartonból vagy dísztőelemekkel, gipszkarton polcrendszer építése, kivitelezése és egyéb igény szerinti megvalósítások)

 

Tekintettel arra, hogy szeretnénk partnerkapcsolatot létrehozni lakberendezőkkel is, célkitűzésünk az is, hogy az általuk megtervezett belső terek, enteriőrök megvalósítása során egy részének akár a kivitelezésében és a belső tér elrendezésnek kialakításánál mi tudjuk biztosítani a fent említett lakástextileket, karnisokat, mozaikokat, díszítőelemeket, tapétákat, világítás kialakításához szükséges gipszkarton munkálatokat, csillárokat és egyéb extra tervezésű kreációkat is megvalósítunk, itt például az üvegtextil is alkalmazható, mely gyakorlatilag mindenhol alkalmazható egyedi technológiával.

 

Elérhetőségeink:

www.lakastextildesign.hu  

( itt a stílusirányzatokról, és azok megvalósítási lehetőségeiről kaptok tájékoztatást )

www.facebook.com/mariiecreation vagy www.facebook.com/lakastextildesign   

( itt a bemutatótermünkről és tevékenységeinkről tájékozódhatnak az érdeklődők )

 

A kivitelezéseink kapcsán vannak esetek, amikor egy megrendelőnknek szüksége van belsőépítészeti tervezésre, és ebben is állunk rendelkezésre, kézi rajzokkal, 3D-s látványtervekkel egyaránt!

 

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, megrendelőket, ügyfeleket és a lakberendezőket is újonnan megnyílt exkluzív bemutatótermünkbe, ahol tervezéstől kivitelezésig szolgáltatást nyújtunk minden kedves partnerünk és leendő partnerünk számára!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Tisztelettel:

 

 

Nagy Mariann (Vezető Tervező) 

Marie Creation Interior Design - Exkluzív lakástextil és enteriőr 
Bemutatóterem: 2030 Érd, Budai út 22. Fszt.1. (Rotunda Üzletház)
Asztali nézet